Profil

Print
Category: Uncategorised
Published Date

 

Profil

 

 

Netadvokaterne I/S er et advokatfællesskab, der blev stiftet januar 2013 af advokaterne Henrik Ørum og KarenKastholm Romundstad, der hver driver virksomhed gennem deres selvstændige advokatfirmaer.

Pr. 1. maj 2018 blev advokat Mette Bjørndal med Horatio Advokatfirma en del af Netadvokaterne.

Vi yder rådgivning og bistand af høj faglig kvalitet inden for både virksomhedsjura og familiejura.

Det er afgørende for os, at du som kunde føler dig tryg hos Netadvokaterne. Vi er advokater, der har som målsætning at skabe både menneskelig og faglig tryghed for vores kunder.

Helt enkelt handler det om, at vi udover at være dygtige advokater, også er dygtige til at lytte til dig, sætte os ind i din helt konkrete situation og skabe et tillidsfuldt samarbejde, hvad enten du kommer til os som virksomhedsejer eller privatperson.

Netadvokaterne vægter den personlige kontakt til kunden højt, samtidig med at vi prioriterer en effektiv behandling af alle sager. Vi ønsker at være nærværende, tilgængelige og fleksible over for vores kunder.

Derfor kan du hos Netadvokaterne, udover den traditionelle brevkorrespondance, både forvente rådgivning via telefon, e-mails, skype, facetime og sms-beskeder. Vi mødes naturligvis også personligt med dig i det omfang dette er nødvendigt. Dette vil sædvanligvis foregå på vores kontorer, men vi kan også tilbyde at komme hjem til dig eller på din arbejdsplads.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvad det vil koste.